Viewed 54 times 3 Answers
3 Reply
ایمیل بزن توضیح بده ، حذف میکنه اولی رو
2021-10-04 11:38:00
مرسی ?
2021-10-04 11:44:00
خواهش میکنم
2021-10-04 11:59:00

Similar Question:
#رزومه

به نظرتون میشه با ارشد مهندسی مکانیک برای دکترا Computer science این دانشگاه اپلای کرد؟! برای یه استاد دانشکده مکانیک رزومه فرستادم ایشون گفتن پوزیشن خالی ندارن و با توجه به رزومه ام به این استاد ایمیل بزنم خوبه.
2021-08-31 12:25:00 #Vancouver [دانشگاه] دانشگاه

۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00 #Ottawa [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00 #Toronto [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

2021-09-01 22:43:00 #Vancouver [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

2021-09-01 22:43:00 #Montreal [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

2021-09-01 22:43:00 #Vancouver [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

2021-09-02 05:32:00 #Ottawa [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

من هم میخوام برای کارشناسی اقدام کنم ولی برای دریافت بورسیه تو کارشناسی با اینکه خیلی کم و رقابتی هست ولی دانشگاه ها SAT رو مدنظر ندارن ولی وقتی رزومه کسایی که این بورسیه ها رو گرفتن میخونم میبینم که همشون مقاله کار کردن میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ من قهرمانی داخلی تو کاراته دارم و ایلتس ۷.۵ و مقاله داخلی هم دارم
2021-09-02 06:51:00 #Montreal [میخواستم بدونم] دانشگاه

من واسه رشته Kinesiology مک گیل با یه استادی مصاحبه داشتم بهم گفتن باید اول اپلیکیشن این رشته رو پر کنم بعد دانشگاه خودش تصمیم میگیره فاند بده یا نه، کسی میدونه روال کار این دانشگاه چه جوریه؟ آخه دانشگاههای دیگه وقتی با استادی مصاحبه می کنیم خود استاد می گه وضعیت فاندشو، ولی ایشون فقط به من گفت رزومه خوبی داری اپلای کن
2021-09-02 07:09:00 #Montreal [دانشگاه] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ویکتوریا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ?? ۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟ به نظرتون اگر بگیم که ورزش ه
2021-09-02 23:35:00 #Vancouver [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

کسی از این گروه تو شهر فردریکتون ساکن هست؟ لطفا اگه کسی رو میشناسین بههم اطلاع بدین نیاز فوری دارم ممنون از همه
2021-09-03 23:18:00 #New brunswick

من رشته ام مهندسی برق هست با ناک ۲۱۳۳ و خارج از کانادا هستم از آلبرتا برام NOI اومده، : از اونجایی که ناک من در آلبرتا regulated هست میگه باید certificate ارایه بدی، کلا هم ۶۰ روز مهلت ارسال مدارک هست میخواستم ببینم تجربه ای در این زمینه دارن راهنمایی کنن؟ آیا میشه از بیرون کانادا تو این فرصت این certificate رو گرفت؟ یا به چه صورت باید اقدام کرد؟
2021-09-03 08:47:00 #New brunswick

خب اگر کالج شرکت کنم بنظرتون به دلیل سن ممکنه ویزا رد بشه چون زیر 30 نیستم کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
2021-08-30 17:34:00 #New brunswick

کسی اطلاعاتی در مورد نرم افزار FAST داره ؟ ممنون میشم اگر کسی بود اطلاع بده سپاس گزارم.
2021-08-30 02:56:00 #New brunswick

کسی از طریق AIP- high skilled workers ایا اقدام کرده تا حالا در شرایطی که جاب آفرش از یک دانشگاه باشه؟ اصلا کلا دانشگاه های توی این منطقه دیزیگنیتید حساب میشند؟ یا مورد به مورد فرق داره ممنون اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید.??
2021-10-09 21:31:00 #New brunswick